Site Search


Печатница Смилков


ул. Покровнишко шосе
Благоевград, 2700
Тел. +359 (0) 73 83 46 56
Факс +359 (0) 73 83 46 56

E-mail за контакти:
office(at)smilkovprint(.)eu

E-mail (Английски/Немски):
stefanie(at)smilkovprint(.)eu strahil(at)smilkovprint(.)eu

Предпечатен отдел:
silvia(at)smilkovprint(.)euОтговорности

1. Отговорност за съдържанието
Съдържанието на нашите страници е подготвено с много усърдност. Въпреки това, ние не можем да гарантираме във всеки един момент, че информацията свързана с предлаганите оферти е коректна, пълна и актуална. Ние носим отговорност само за нашата лична информация и не носим отговорност за информация генерирана от външни източници.

2. Отговорност за линкове (връзки с други уеб сайтове)
Нашите услуги съдържат линкове към уеб сайтове на трети страни. Ние нямаме контрол и влияние върху тези уеб сайтове и за това не можем да гарантираме за тяхното съдържание. Отговорни за тяхното съдържание са съответните оператори на тези уеб сайтове. Уеб сайтовете, към които сме добавили линкове в нашите публикации, са били проверени за нарушения и нелегални съдържания. Все пак, постояннотo следене и проверка на свързаните с нас уеб сайтове не би било разумно при липсата на конкретни индикации за техни правни нарушения. Ако открием такива нарушения веднага ще премахнем съответните линкове.

3. Авторски права
всички текстови и дигитални материали, които са публикувани на нашия сайт подлежът на закона за авторски права. Всеки вид копиране, разпространение, преработване, запаметяване и друг вид преработка извън границите на закона за авторски права изисква изричното писмено съгласие на носителя на съответните права. Непозволеното копиране и запаметяване на информациите от този уеб сайт са наказуеми.

4. Защита на личните данни
При посещението на този сайт сървъра на доставчика запаметява специфични данни относно посещението Ви (дата, време, посетени страници). Персонални данни като например име, адрес или E-Mail-адрес не се запаметяват.

При нужда или съгласие на потребителя, личните данни могат да бъдат запаметени. Предаването на личните данни на трети лица не може да се осъществява освен в случаите, в които потребителя изрично не е дал своето съгласие за това.

Трябва да се отбележи, че при поток на данни в интернет, колкото и сигурна да е връзката, винаги се образуват празнини в защитата на данните. Една абсолютно сигурна защита от изтичане на лични данни, например чрез посегателство от трети лица, поради тази причина не може да се гарантира. Фирмата не поема отговорност за нанесени щети в случай на злоупотреба с личните данни в такива случаи.

Използването на личните данни, публикувани в този уеб сайт, с цел нежелана реклама или спам е забранено. Фирмата запазва правата си да предприеме правни действия срещу нарушителите на това право.


Правна информация

Смилков ЕООД
Покровнишко шосе
2700, Blagoevgrad

Управител: Христо Смилков

Tel: +359 (0) 73 83 46 56/Fax: +359 (0) 73 83 46
E- Mail-контакт: office@smilkovprint.eu

ДДС №: BG 101742347
Отговорник за съдържанията: Страхил Смилков